Bilete Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Tutu & Varza Show #2 - 14 feb '20, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Un alt fel de stand-up - 1001 de povesti cu Tutu & Varza Show #2

Restaurant Cabana, București

vineri, 14 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri 14 februarie 2020, de la ora 21:00, va invitam la o seara de Stand Up Comedy cu Dan Tutu & Daniel Ilie AKA Varza numai la Restaurantul Cabana.
Accesul in sala se face de la 20:30. Va multumim pentru intelegere.

Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Țuțu, face stand-up doar de trei ani, însă apariția sa la ”iUmor” a fost suficient de convingătoare pentru ca telespectatorii să îl trimită în finală.
”Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi”, a remarcat Delia la ”iUmor” unde a ajuns de 2 ori in finala. ”Ce spun pe scenă e povestea vieții mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniță. Părinților mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune povești, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la școală, improvizam mereu”, își amintește Dan Țuțu.

Daniel Ilie (Varza sau Cabbage for the foreigners) dublu finalist iUmor, face farse si televiziune dinainte de ’89, a prins scoala de pantomima si bine a facut. Inca mai face onomatopee cand se apleaca cineva sa-si ia cheile de pe jos.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2

Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționați că vreți să fiți așezați la aceeași masă.

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !