Bilete Stand Up Comedy cu Alex Mocanu, Gabriel Gherghe, Sergiu Mirica & Bogdan Dracea - 30 ian '20, ora 21:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Alex Mocanu, Gabriel Gherghe, Sergiu Mirica & Bogdan Dracea

Restaurant Cabana, București

joi, 30 ianuarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 30 ian 2020, de la ora 21:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Alex Mocanu, Gabriel Gherghe, Sergiu Mirica & Bogdan Dracea

Alex Mocanu este castigatorul locului II la Stand up Fest 2014, face parte din noua generatie de comedianti . Desi s-a apucat de stand up in toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din Bucuresti si din tara, alaturi veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Gabriel Gherghe a impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este castigatorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generatie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut spectacole in cele mai cunoscute cluburi de comedie din toata tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A mai avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj.

In deschidere Sergiu Mirica & Bogdan Dracea.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 28 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționaț

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis !

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.