Bilete Stand Up Comedy cu Adi Bobo, Irena Boclinca, Alex Sasha & Cristian Dumitru - 2 feb '20, ora 20:00 - Restaurant Cabana

Stand Up Comedy cu Adi Bobo, Irena Boclinca, Alex Sasha & Cristian Dumitru

Restaurant Cabana, București

duminică, 2 februarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminica, 2 feb 2020, de la ora 20:00, va invitam la un super show de Stand Up Comedy cu Adi Bobo, Irena Boclinca, Alex Sasha & Cristian Dumitru numai la Restaurantul Cabana.

Cristian Dumitru face stand-up comedy inca din 2003, an in care acest gen a inceput sa prinda contur si la noi in tara. A inceput in bucuresti dar in acesti ani a sustinut spectacole in majoritatea oraselor mari din tara. Cristian se mandreste cu faptul ca este cel mai tare comediant care nu APARE PE TV si ca a reusit sa sustina spectacole atat in tara cat si in strainatate.

Adrian Lungu este dublu finalist iUMOR si castigator al Stand Up Fest 2015, Adrian Lungu, aka Adi Bobo, este un moldovean care a sustinut spectacole in toata tara si nu are de gand sa se opreasca decat pe la 93 de ani, dupa cum sustine! Este energic si patimas in ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavarsit care te va cuceri cu naturaletea sa pe scena.

Irena Boclinca nascuta pe 4 decembrie 1980, Zaicani, Rascani, RSS Moldoveneasca, URSS) este o actrita de teatru din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in București,fosta actrita a Teatrului "Eugene Ionesco" din Chisinau. Irena Boclinca a absolvit Colegiul de Medicina din Balti, ulterior si-a facut studiile la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Republica Moldova, studiile de master le-a urmat la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi. In prezent Irena Boclinca este actrita la Teatrul de revistă "Constantin Tanase" din Bucuresti. Irena Boclinca a devenit populara in Republica Moldova datorita numeroaselor roluri comice, de satira, dramatice, printre care interpretarii celebrei artiste franceze Edith Piaf, jucate pe scena Teatrului "Eugene Ionesco" din Chisinau timp de sapte ani, dar si datorita rolurilor jucate pe scena Teatrului Național "Vasile Alecsandri" din Iasi, de asemenea s-a remarcat in cadrul emisiunii de satira din Republica Moldova "Ora de ras" de la Jurnal TV prezentata de actorii moldoveni: Constantin Cheianu si Anatol Durbala, interpretand rolul personajului Simona. In februarie 2019 a devenit cunoscuta publicului larg din Romania datorita aparitiei acesteia in cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1 din Bucuresti, Romania imitand-o pe Viorica Dancila, prim-ministru al României.In data de 1 iunie, ea a castigat sezonul 6 iUmor,iar banii castigati au fost donati concurentului Vasi Borcan care se afla imobilizat intr-un scaun cu rotile.

In deschidere Alex Sasha.

Locatie : Restaurantul Cabana
Adresa : Aleea Tomesti nr.2


Bilete 33 lei
Rezervari 0770388045 / 0733376526

Dupa achizitionarea biletului va rugam sa sunati la restaurant pentru rezervarea mesei dorite si sa SPECIFICATI CA AVETI BILETE CUMPARATE ONLINE.

Dacă vii cu mai mulți prieteni și ați luat bilete online separat, menționaț

https://www.cabanarestaurant.ro/ 
https://www.stand-up-comedy.ro/

Atentie !

Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.

Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.